Eneff.se

Efter månader av hårt arbete är vi stolta över att avtäcka resultatet av vårt senaste samarbete och lansering – Eneff.se

Vårt projekt med Eneff, tidigare känd som eef, började under sent 2022. Vi hade ett gemensamt mål att skapa en plattform som skulle återspegla Eneffs (nya) varumärke och värderingar på ett effektivt och estetiskt tilltalande sätt. För att uppnå detta, tog vi oss an utmaningen att skapa en skräddarsydd lösning som kombinerar funktionalitet och design.

Vi utnyttjade kraften i WordPress och vårt eget utvecklingsverktyg, Lightning, för att skapa en webbplats som är enkel att navigera, visuellt tilltalande och med stort fokus på användarupplevelse. Varje detalj, från layout till färgval, har utformats med största omsorg för att uppfylla Eneffs specifika behov.

Det har varit en resa fylld med kreativitet, innovation och tekniska utmaningar. Genom hela processen har vi följt vår filosofi om att förstå våra kunders vision och omvandla den till verklighet.

Idag är vi stolta över att visa upp resultatet av vårt arbete. Besök den nya webbplatsen på eneff.se och upplev själv hur vi på Lightweb förvandlar idéer till digitala mästerverk.


Återigen, om du vill ha mer detaljerad information om projektets genomförande, tekniska aspekter eller kundens feedback, tveka inte att skicka ett mail till info@lightweb.se

Besök sidan

Hej! Jag heter Oscar och är kundansvarig på Lightweb. Ring mig på 0768653770 eller maila på oscar@lightweb.se så hjälper jag dig!