Frontit

Uppdraget

Våren 2021 kontaktade Frontit oss på Lightweb. De var i behov av en responsiv webbplats som följde grafisk profil och riktlinjer, helst byggd i WordPress – ett på pappret standardcase för oss.
Problemet var bara att projektet redan hade tampats med en del komplikationer och att det nu var brådskande att få upp den nya sajten innan sommaren. På endast 6 veckor tog vi gemensamt fram design, innehåll, struktur och utvecklade en ny responsiv webbplats som lanserades dagarna innan sommaravslutningen på Frontit och togs emot med varm hand av medarbetarna på plats.

Om Frontit

Frontit är en strategisk förändringspartner som sätter människan i centrum. Vi vet att om människor vill, kan och vågar så finns bäst förutsättningar för att lyckas med en förändring och skapa bestående resultat.
Vi som jobbar på Frontit är 200 drivna, erfarna och prestigelösa konsulter som brinner för att driva förändring och komplexa projekt. Vi hjälper våra kunder att förankra och implementera sin strategi, tillföra kraft i genomförandet och se till att de bygger sin förmåga att leva i förändring. Vi har stor erfarenhet av att driva förändring i många branscher med hjälp av beprövade metoder och det gör oss till en trygg förändringspartner. Frontit grundades 1969 och har kontor i Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Uppsala, Västerås och Örebro.

Besök sidan

Hej! Jag heter Oscar och är kundansvarig på Lightweb. Ring mig på 0768653770 eller maila på oscar@lightweb.se så hjälper jag dig!