Nordward – App (iOS)

Uppdraget

Lightweb och Nordward har arbetat tillsammans i ett antal år, främst kring ett av dotterbolagen (Kvalitetsfisk), där vi utvecklat deras nuvarande och tidigare webbplats. Nordward har under de senaste åren satsat hårt på förvärv av fina välmående bolag med expertkompetens inom fisk och skaldjur i Sverige och Danmark. Något som däremot varit en bristvara i just denna bransch är IT och digitala lösningar som ligger i framkant. Detta ville Nordward ändra på och tillsammans inledde vi med Nordward-gruppen ett samarbete, där vi först och främst utvecklat två stycken appar (tillgängliga i App store) för två av organisationens bolag (Fiskerikajen och Kvalitetsfisk). Vi arbetar traditionellt sätt mycket med WordPress och WooCommerce för eComlösningar, men i detta fall kände vi att vi behövde ha ännu större kontroll och flexibilitet. Därför valde vi att utveckla apparna med NativeScript, Firebase och vue.js för att få en snabb, modern och skalbar lösning, som ska gå att appliceras på fler enheter inom Nordward.

Detta är ett projekt som vi arbetar på löpande, vi är otroligt tacksamma för förtroendet och minst lika stolta över den fina relation och de produkter vi gemensamt har designat och utvecklat med det enormt professionella team som sitter på Nordward.

Om Nordward

Nordward är en av Skandinaviens ledande fisk och skaldjursgrossister. Med fyra bolag ca 300 anställda i Sverige och Danmark.

Hej! Jag heter David och är kundansvarig.

Ring mig på 070 996 99 92 eller maila på david@lightweb.se så hjälper jag dig!