WEBBYRÅ I STOCKHOLM

Välkommen till en webbyrå med erfarenhet, kompetens & teknisk finess.

Lightweb är en Webbyrå som utvecklar väldesignade, skräddarsydda och snabba webbplatser och appar.

  Behöver du hjälp med ett webb eller app-projetk?

  Vi är specialister på WordPress och WooCommerce men älskar allt som har med utveckling, design, UI/UX och webben att göra. Vi levererar riktigt bra webblösningar, tror på personlig service och har ett riktigt vasst supporterbjudande. Lightweb har kontor i Stockholm och Marbella.

  Vi kan webb

  Vi hjälper er!

  Skräddarsytt från grunden med WordPress.

  Med flera hundra WordPressprojekt i bagaget vågar vi kalla oss för riktiga specialister på WordPress. Antagligen en av Sveriges mest meriterade WordPressbyråer till och med.

  Lightweb är din byrå och WordPress helt rätt val av plattform.

  Mer om WordPress

  E-handel med WooCommerce

  WooCommerce är världens mest använda e-handelplattform. Vi har levererat lösningar byggda med WooCommerce i många år och vet hur kompetent verktyget är. Oavsett om du säljer en tjänst, en eller tusentals produkter, lokalt eller globalt så är WooCommerce en bra lösning för dig.

  Mer om Woocommerce

  Sov gott med ett supportavtal

  Vi har tagit fram ett supportkoncept som ser till att er webb alltid har den tillsyn den behöver när den behöver det. Du har ett nummer du alltid kan ringa om du har några frågor eller funderingar. Med vårt supportavtal är din webbplats i trygga händer.

  Mer om supportavtalet
  Laddar…

  Vi är specialister på WordPress & WooCommerce

  Riktigt bra webb ligger oss varmast om hjärtat, vi lägger ner oerhört mycket energi och själ i våra lösningar och kundrelationer. För att skapa riktigt bra webb så använder vi oss gärna av WordPress och WooCommerce. Båda är branschledande inom respektive nisch (webbpublicering och e-handel). Vi på Lightweb har lång erfarenhet av att leverera skräddarsydda WordPress- och WooCommercelösningar åt företag, föreningar, organisationer och varumärken.

  Men vår WordPresskärlek till trots så erbjuder vi även andra webbrelaterade tjänster som designhjälp, UI/UX-arbeten, supportavtal, säkerhetstjänster för webb, och givetvis även generell utveckling av webbappar, webbplatser, intranät, webbaserad spel och appar m.m. Lightweb har sedan starten 2003 hjälpt hundratals företag i Sverige och övriga världen att skapa digitala lösningar och webbplatser. Inled ett riktigt bra samarbete idag, kontakta oss.

  Vad säger våra kunder?

  Lightweb hjälpte oss med vår nya webbplats, med stort engagemang, kunskap och kvickhet fick vi vår nya WordPresswebb levererad.
  Dicom Expense
  Otroligt bra kommunikation och bemötande, gedigen kunskap, snabbt och bra genomförande. Vi är mycket nöjda.
  Vännernas samfund Kväkarna
  Lightweb har hjälpt oss på ett enastående sätt. Deras bemötande och återkoppling är otrolig. Rekommenderas i alla lägen.
  Nova Begravningsbyrå

  Hej! Jag heter Sara och är kundansvarig på Lightweb. Ring mig på 0735 11 88 09 eller maila på sara@lightweb.se så hjälper jag dig!