Nu söker Sveriges bästa arbetsplats Sveriges vassaste WordPressutvecklare.

Som titeln lyder så söker vi nu nästa stjärna som vill ansluta till vårt härliga gäng på Lightweb.

Finnes:
En riktigt trevlig arbetsplats på välrenommerad webbyrå, med superhärliga lokaler i centrala Stockholm och i Marbella, Spanien.
Du styr i stor utsträckning över din egen arbetssituation och tid. Generösa villkor, nån vecka extra semester, riktigt trevliga och kompetenta kollegor och inte minst otroligt spännande och varierande projekt. Hos oss får du ta dig an ny teknik, möjlighet att påverka teknikval, arbetssituation och i en miljö där du ständigt kan utvecklas.

Sökes:
Vi söker en riktigt duktig och självgående utvecklare, du älskar teknik och design och drivs av att utveckla riktigt bra lösningar åt spännande företag. Vi ser att du har minst 4-5 års erfarenhet av att utveckla och leverera komplicerade WordPress/-WooCommerceprojekt, gärna på byrå. I och med ovan så är du givetvis en fena på javascript, php och allt som hör därtill.
Du har inga problem med att ha nära kundkontakt, arbeta individuellt, i team och ta eget ansvar.

Detaljer:


Anställningstyp:
Tillsvidareanställning.
Tillträde: Omgående
Lön enl. ÖK.

Ansökan sker via e-post till: oscar@lightweb.se

Krav:

  • 4-5 års relevant erfarenhet av WordPressutveckling.
  • En fena på PHP och Javascript (gärna vue).
  • Duktigt på design UI/UX relaterade delar.
  • Kunna arbeta individuellt och i team.
  • Hantera kunder och projekt.

Meriterande:

  • Relevant utbildning på högre nivå
  • Erfarenhet av dart, flutter, firebase.

Kort om våra projekt:
Vi arbetar främst med utveckling av webbplatser, e-handel, webbaserade appar och intranät, inte uteslutande men gärna med WordPress/WooCommerce som botten. Men vi erbjuder även andra tjänster och har kunder med andra tekniker än WordPress, bl.a har vi för kunds räkning ett antal större (iOS/Android)app-projekt.

Vi är riktigt riktigt vassa på teknik och design – så har du intresse för detta och samtidigt vill ha en riktigt bra arbetsplats, då är Lightweb för dig.

Vi har kontor på Södermalm, men erbjuder förstås möjlighet att arbeta flexibelt på distans, vi ser dock gärna att vi ses då och då för att vässa gruppkänslan. I och med att samtliga på kontoret delvis arbetar på distans (nu under pandemin) är det ytterst viktigt att du klarar av att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter, projekt och arbetar strukturerat (individuellt som i team).

Kort om Lightweb:
Lightweb grundades 2003, arbetar primärt med utveckling, design, drift och förvaltning av WordPress-webbar, åt stora som små kunder, bl.a Systembolaget, NCC, Renault, Avanza, Nordea för att nämna några.
WordPress och WordPressrelaterade uppdrag utgör ca 70% av vår verksamhet, resten är webbutveckling, apputveckling, design och marknadsnära tjänster. (Som ej är relaterade till WordPress).
Om du tror att du är rätt person för jobbet, kontakta mig på oscar@lightweb.se.

OBS: Vi kommer bara besvara kvalificerade ansökningar och söker en fast kollega, ej frilans.

Vi ser fram emot just din ansökan!
Allt gott

Hej! Jag heter Oscar och är kundansvarig på Lightweb. Ring mig på 0768653770 eller maila på oscar@lightweb.se så hjälper jag dig!