Om oss

OM LIGHTWEB WEBBYRÅ

Lightweb Webbyrå Stockholm, är en webbyrå med erfarenhet, kompetens, teknisk finess och inte minst ett vänligt och pedagogiskt bemötande, vi talar inte över huvudet på någon. Vi lyssnar och försöker tillsammans med dig ta fram en lösning som passar just er. Sedan starten 2003 har vi hjälpt stora som små företag i Sverige och övriga världen att förverkliga sina webbdrömmar.

 

Vi har arbetat med många olika system, verktyg och tekniker. Vi har utvecklat små statiska hemsidor till globala lösningar, webbstrategier åt startups, analyserat mängder av sajter, tagit fram olika CMS-lösningar, med såväl Joomla, WordPress som drupal som verktyg.

 

Under åren som gått har vi dock insett att WordPress är det verktyg vi gillar och kan bäst. Men vi förstår så klart att det finns tillfällen då andra lösningar är på sin plats, då kan vi hjälpa er även där. Vi utvecklar webbappar, webbplatser, intranät och webbaserade spel, varje lösning är unik – likaså vårt lösningsförslag. Men oavsett vilken teknik vi landar i så gör vi det riktigt bra.

 

Det finns så klart tekniker och tjänster vi inte besitter kompetens i, men för att kunna vara en stabil partner och helhetsleverantör för era webbrelaterade behov, har vi upparbetade samarbeten med såväl externa partners som konsulter, alla med spetskompetens inom sitt respektive område.

Lightweb Webbyrå

– Vi tror på en tydlig dialog, finess, enkelhet och stabilitet.

 

”Vi vill vara Sveriges bästa WordPressbyrå, detta i kombination med att vi håller hårt på vårt motto om Sveriges nöjdaste kunder ställer extremt höga krav på oss som webbyrå. Något vi försöker leva upp till.. varje dag!”Oscar Lundgren, VD

 


 

Vad är vi bra på?

Genom åren har vi gjort mycket. Arbetat med print, satt upp nätverk och (i början) stundtals byggt ganska så fula webbplatser. Men på vägen har vi lärt oss oerhört mycket – vi vet vad som fungerar på webben. Vi vet hur det ska se ut, fungera och inte minst vi vet hur man ska sätta upp digitala mål och hur ni tar er dit. Vår resa har gjort att vi tagit fram ett komplett utbud av kvalitativa tjänster och produkter som gör att vi kan tillgodose ert fulla behov från idé till färdig lösning.
WordPress0%
WooCommerce0%
Google AdWords0%
Support0%

PROCESSEN

Vi tror på enkelhet och transparens i alla led, därför lindar vi inte heller in någonting i tekniska floskler.

 • 01 KONTAKT

  En bra specifikation och ett ordentligt förarbete är nyckeln till ett lyckat projekt. I våra första kontakter försöker vi reda ut och specificera ert projekt. Vi är noggranna med att vi förstår er affär och att ni ska förstå den lösning vi planerar för er. Vi träffas gärna, fysiskt eller digitalt är upp till er. Vi anpassar oss!

 • 02 PLANERING

  När vi kommit överens om vad som ska göras, tar vi fram en detaljerad kostnads och åtgärdsplan. Denna del av projektet beskriver process, utförande, pris och deadline. Vid accept, tar vi även fram en projektplan som beskriver projektets olika delar.

 • 03 UTVECKLING

  Efter godkänd offert och projektidé påbörjar vi utvecklingsfasen, du tilldelas en personlig projektledare som du när som helst kan kontakta. Vårt team av duktiga utvecklare och designers träffas och utvecklingen påbörjas.

 • 04 TEST

  Efter utvecklingsfasen testar vi noga samtliga delar vi utvecklat. Därefter presenteras de delar som klarat våra kvalitetstester för er, så att ni kan "klämma och känna" på det som kreerats, ofta upptäcker man att man vill justera delar. Dessa justeringar åtgärdar vi enligt överenskommelse innan nästa fas tar vid.

 • 05 LANSERING

  När projektet är färdigutvecklat, testat och godkänt är det dags för lansering. Denna process sköter vi mer än gärna åt er. Vi brukar normalt sett se till att nya webbplatser och webbprojekt alltid sjösätts nattetid för så smärtfri lansering som möjligt.