Lightweb är Google Partner

Som ni antagligen vet arbetar vi på Lightweb oerhört mycket med Google och deras produkter, främst Google AdWords och Google Analytics.

I våras lanserade Google sitt nya partnerprogram kallat ”Google Partner”.
De företag som ingår i Google partner-programmet och når de tuffa krav som ställs blir
så småning om ”Google Partner” och får tillgång till ”märket”,
vilket är en kvalitetsstämpel på att det arbete man utför håller absolut
högsta kvalitet. Lightweb är självklart kvalificerad Google Partner.

Google själva beskriver partnerstatusen och märket enligt följande.

”Märket ges till företag som når goda resultat med Googles produkter. Deras företag är sunda, deras kunder är nöjda och de arbetar enligt vedertagna Google-metoder”. – Google”

Vi är självfallet oerhört stolta över att ligga i framkant när det kommer till såväl att bygga Sveriges bästa WordPresswebbar som över vårt arbete och resultat med Google och deras produkter. Inte minst så gläds vi så oerhört när det går bra för våra kunder!

Alla lightwebs anställda är utbildade och certifierade i Google AdWords.

Behöver du eller ditt företag hjälp med Google AdWords eller Google Analytics? Kontakta oss så kan vi kostnadsfritt gå igenom ditt befintliga AdWordskonto och komma med tankar och funderingar.

Om du aldrig har annonserat via Google AdWords har vi just nu superbra erbjudanden om du vill komma igång. Kontakta oss så berättar vi mer.

Varma hälsningar / Lightweb teamet

Hej! Jag heter Sara och är kundansvarig på Lightweb. Ring mig på 0735 11 88 09 eller maila på sara@lightweb.se så hjälper jag dig!