Lightweb bakom nya expense.se

Vi har länge haft äran att ha Dicom Expense som kund. Under ett par år har vi skött supporten och den löpande utvecklingen av www.expense.se.

2017 var året då sajten skulle få ett rejält ansiktslyft vi på Lightweb fick den stora äran att såväl designa som utveckla deras nya webb. Givetvis är sajten byggd i WordPress med skräddarsydd design för Expense.

 

Lightweb hjälpte oss med vår nya webbplats, med stort engagemang, kunskap och kvickhet fick vi vår nya WordPresswebb levererad. Under projektets gång fick vi tydlig återkoppling och löpande förslag på förbättringar, sistnämnda utan att påverka leveranstid eller pris. Tack för väl genomfört arbete!
– Fredrik Hamring, Dicom Expense AB

 

Inför projektet hade vi en rad utmaningar, bl.a stora mängder information som skulle ”bantas ner” och göras mer lättillgänglig, referenser och innehåll skulle presenteras mer överskådligt och med en modernare touch, men framförallt låg fokus på konvertering och nya call to actions.

 

Projektet har varit en stor utmaning men slutresultatet blev kanon!
Säger Alexander, utvecklare och designer i projektet.

 

Vad tycker ni? Ni finner sajten på www.expense.se

Stort tack för förtroendet!

Hej! Jag heter Sara och är kundansvarig på Lightweb. Ring mig på 0735 11 88 09 eller maila på sara@lightweb.se så hjälper jag dig!