Lightweb ökar fokus på WooCommerce

Att vi på Lightweb arbetar med WordPress är knappast någon nyhet. Men vi pratar sällan om vår kompetens inom WooCommerce, världens mesta e-handelsplattform.

WooCommerce är en e-handelsplattform som under de senaste åren växt markant. Från att vara en liten aktör och mer betraktas som en ”shopping cart for WordPress” till att vara världens – i särklass – mest använda E-handelsverktyg är en imponerande resa. Woothemes som nu ägs av Automattic (WordPress kommersiella del) säger att WooCommerce driver över 37% av alla webbens e-handelssajter. En imponerande siffra.

Vi har länge velat arbeta mer uttalat med E-handelslösningar och som specialister på WordPress blir det ett naturligt steg att arbeta med WooCommerce. WooCommerce lever inuti WordPress och har dessutom på kort tid växt till att bli världens mest använda e-handelsplattform. Vi har arbetat så länge i WooCommerce att det blivit en återkommande del i många av våra projekt. Konstigt nog tog det ganska lång tid innan vi själva insåg att WooCommerce i sig var en av våra kärnprodukter.

Johan Rossi, Utvecklare på Lightweb.

Vi kommer att satsa mer dedikerat på WooCommercelösningar under 2016.
Är du intresserad av e-handel eller hjälp med WooCommerce? Tveka inte att kontakta oss via vår kontaktsida, maila oss eller slå oss en signal på 08-410 646 70.

Varma hälsningar / Vi på Lightweb

Hej! Jag heter Sara och är kundansvarig på Lightweb. Ring mig på 0735 11 88 09 eller maila på sara@lightweb.se så hjälper jag dig!