Vi stödjer Giving People

Giving People är en organisation som arbetar för att hjälpa barnfamiljer som lever i ekonomisk utsatthet.
Dem ger akut hjälp i form av mat, blöjor, barnkläder och andra viktiga förnödenheter till helt vanliga familjer som av någon anledning hamnat i en kris.
Det finns många anledningar, men många som söker är ensamstående eller har precis varit med om något trauma i familjen. Det är något som kan hända oss alla.
Fokus ligger alltid på barnen i familjerna! Det är aldrig deras fel att de hamnat i den här situationen! Barnen ska inte behöva gå till skolan utan frukost eller lägga sig med en tom mage på kvällen.
Många av dessa barn blir mobbade i skolan pga av de kanske har ”fel” kläder eller alltid äter så mycket mat i skolan. De kan inte vara med på fritidsaktiviteter och hamnar ofta i utanförskap.
Så här kan vi inte ha det!! Just nu kontaktar Giving People lokala företag för att se om det finns eldsjälar som kan tänka sig att vara med och hjälpa några familjer i sitt närområde.

Det här kändes som ett självklart ändamål att gå in och stötta säger Oscar Lundgren, verksamhetsansvarig på Lightweb.

Tack Giving People för ert fina arbete, att gå in med ett litet stöd för att stötta familjer i vårt närområde var en absolut ”no brainer”.

Hej! Jag heter Oscar och är kundansvarig på Lightweb. Ring mig på 0768653770 eller maila på oscar@lightweb.se så hjälper jag dig!