Alexander Tchernitchenko – Ny utvecklingsansvarig på Lightweb.

Alexander Tchernitchenko blir utvecklingsansvarig på Lightweb. Som utvecklingsansvarig kommer Alex att ansvara för Lightwebs utvecklingsverksamhet. Alex kommer bl.a ha hand om och ansvara för såväl interna rutiner, framtida tekniska satsningar och en del personalansvar samt medverka i framtida rekryteringssatsningar. Alex kommer även fortsättningsvis att sitta projektnära och fortsätta med sin utveckling i kundprojekt precis som vanligt.

Alex har bara varit hos oss på Lightweb i drygt ett år, men har under det året tagit ett enormt ansvar. Inte bara för sitt dagliga arbete, utan har även tagit initiativ utöver sina ordinarie arbetsuppgifter, initiativ som drastiskt förbättrat delar av vår verksamhet. Det känns därmed väldigt naturligt att visa den uppskattning han förtjänar och lyfta upp honom ett snäpp och mer formellt ge honom det ansvar, mandat och uppskattning som han borde ha. Det känns toppen att ha en person som Alex på den nya positionen.” – Oscar Lundgren, VD Lightweb.

 
Alex tillträder sin nya tjänst den 1 mars 2018.
Alexander Tchernitchenko
E-post: alex@lightweb.se

Hej! Jag heter Sara och är kundansvarig på Lightweb. Ring mig på 0735 11 88 09 eller maila på sara@lightweb.se så hjälper jag dig!