Björn Pehrson breddar sin roll hos oss.

2016 och 2017 har varit oerhört spännande år för oss på Lightweb, trycket på kompetenta WordPresslösningar tycks inte ebba ut och vi är oerhört glada att ha fortsatt förtroende hos nya som gamla kunder.

Ni som arbetat med oss tidigare har kanske stött på Björn Pehrson?
Björn, har varit hos oss på Lightweb i många år men sedan den 1/9-2017 är Björn nu senior teknisk projektledare och fulltidsutvecklare hos oss på Lightweb.

 

”Vi är så glada att Björn vill utveckla sin roll här på Lightweb, Björn besitter en oerhörd kompetens och är en enormt viktig del i vårt fortsatta bygge att bli Sveriges bästa webbyrå”Säger Oscar Lundgren, VD på Lightweb. 

 
Vem är då Björn Pehrson?
Björn är en musikälskande herre med en förkärlek till Filippinerna där han spenderar mycket tid varje år. I sin yrkesverksamma karriär har Björn hunnit med mycket, som egenföretagare, tidigare IT-chef på Congrex, varit med och grundat en rad webbrelaterade tjänster och mycket mycket mer.
Björn har arbetat med webb, programmering och systemutveckling i många år.
 
Vi är enormt glada att ha dig hos oss och att du vill fortsätta utveckla såväl dig själv som vårt utbud här på Lightweb. 

Hej! Jag heter Sara och är kundansvarig på Lightweb. Ring mig på 0735 11 88 09 eller maila på sara@lightweb.se så hjälper jag dig!