God Jul & Gott Nytt År önskar Lightweb.

Om man tittar i backspegeln så blev nog inte 2020 det år vi trott. Covid-19 tog grepp om stora delar av världen
och har drabbat i princip alla på ett eller annat sätt. Vi vill inte på något vis förminska den enorma tragedi Covid-19
orsakat människor, familjer och företag jorden runt. Samtidigt så fascineras vi över vår förmåga att anpassa oss och
överleva även riktigt tuffa utmaningar. På bara några få månader justerar nästan alla företag sitt arbetsätt, sin produkt,
folk börjar hålla distans och man arbetar hemifrån. Förändringar som normalt tar år eller till och med årtionden, genomförs nu på veckor.

När coronapandemin först lamslog stora delar av världen var vi, tillsammans med många andra otroligt rädda för konsekvenserna.
Vi ska inte ljuga, det har drabbat såväl oss som många andra företag negativt, men det positiva i det hela är sättet våra kunder och leverantörer
tillsammans gått ihop och stöttat varandra. Man ställer upp, fortsätter att göra affärer och ger inte vika för motgången.
Detta är egenskaper majoriteten av våra samarbetspartners, kunder och leverantörer har gjort. Något vi på Lightweb är otroligt tacksamma över.

Nu går vi snart in i 2021 och vi håller tummar och tår att det blir ett positivt år och att pandemins vindar vänder till det bättre.
Vi hoppas att vi får fortsätta göra affärer med våra fantastiska kunder och leverantörer och inte minst så hoppas vi att vi
får möjligheten att skapa morgondagens internet tillsammans med er.

Öppettider i jul.

Vi kommer att ha lite begränsade öppettider under jul och nyår.
Vi håller kontoret stängt mellan den 23/12-7/1-2021, men vår support är öppen som vanligt. (09.00 – 16.00 helgfria vardagar).

Vi vill passa på att tacka alla våra kunder, samarbetspartners, leverantörer, medarbetare och branschkollegor för ett annorlunda men ändå produktivt 2020.
Nu ser vi med tillförsikt fram emot ett fantastiskt 2021.

God Jul & Gott Nytt År från alla oss på Lightweb.

Hej! Jag heter Oscar och är kundansvarig på Lightweb. Ring mig på 0768653770 eller maila på oscar@lightweb.se så hjälper jag dig!