Lightweb rekryterar stjärnskott från Connoisseur.

Lightweb fortsätter växa och vi förstärker nu vår team med en ny medarbetare, David Berkert.

David blir inte bara ett välkommet tillskott i vår arbetsgrupp, utan kommer i sin roll som Key Account Manager även se till att vi kan öka vår servicenivå, tillgänglighet och närhet till våra kunder.

David har ca 10 års erfarenhet av försäljning och kommer senast från Connoisseur, där han arbetat med att driva säljprocesser och försäljning mot stora som små bolag.

 

”För Lightweb innebär rekryteringen av David Berkert inte bara att vi får en enormt kompetent, duktig och trevlig medarbetare, utan även att vi kan ha en snabbfotad förbindelse mellan våra utvecklare/designers och våra kunder.
Davids förståelse för kundens affär och behov tillsammans med hans förståelse för de tekniska möjligheter som finns gör honom till en otroligt skarp och pedagogisk länk mellan våra utvecklare och slutkund. Vilket i sin tur innebär att vi tar ytterligare ett steg i rätt riktning
mot vårt mål att vara Sveriges bästa Webbyrå. Det känns fantastiskt!”

– Oscar Lundgren, VD, Lightweb.

 Privat har David ett stort Vin -och matintresse, som vi andra på kontoret med stort intresse gärna lyssnar och tar lärdom från. Varmt välkommen David.

 
  
Kontaktuppgifter.
David Berkert
david@lightweb.se
Tel: 070 996 99 92

 

Hej! Jag heter Sara och är kundansvarig på Lightweb. Ring mig på 0735 11 88 09 eller maila på sara@lightweb.se så hjälper jag dig!