Lightweb skyddar er webbplats.

WordPress är idag väl använt, det sägs att mer än var fjärde webbplats kör WordPress. Vilket gör systemet till det ohotat mest använda verktyget för webbpublicering. Det i sin tur gör WordPress till ett oerhört bra val när investering i ett ny webbplats ska göras. WordPress är lättanvänt, anpassningsbart och det är lätt att få tag på bra kompetens till en vettig peng.

Men WordPress popularitet gör det också till ett hett villebråd för hackare.
Att ha en snygg, informativ och teknisk vass webbplats är viktigt, men det är precis lika viktigt att säkra upp hemsidan för eventuella intrång.

 

Vi kommer ofta i kontakt med webbplatsägare som har blivit hackade och behöver en väldigt snabb åtgärd på detta. Vi på Lightweb kan självklart hjälpa till när olyckan väl är framme. Men det är så himla mycket bättre att skydda sig innan man väl blir drabbad.

 

Om du äger en WordPress-webb eller är i färd med att utveckla den, kontakta oss så hjälper vi er att säkra upp er sajt. Vi använder oss bl.a av Sucuri. Sucuri är ett säkerhetsföretag som utvecklat mjukvara för att identifiera, avhjälpa och säkra upp webbplatser mot externa hot, bottar, hackare och annat löst folk som dräller omkring på internet. 

Om olyckan väl är framme så hjälper deras team till att rensa och stärka upp säkerheten på er hemsida.
I tjänsten finns även en sk. cloudproxy (eller brandvägg) för att stärka upp säkerheten ytterligare. Vi hjälper även till i dialogen med Sucuri och konfigurerar tjänsten på er webbplats.
Men vi kan även hjälpa till med andra säkerhetsåtgärder för att stärka säkerheten på er webbplats.

 

Under April månad har vi rabatt på alla våra säkerhetsåtgärder.
Prisexempel.

  • Sucuri 1 år / 2050:-
  • Beställning, installation och konfiguration av Sucuri (inkl. cloud proxy) på er webbplats. / 3495:- (ordinarie pris 5900kr)
  • Säkerhetsanalys av WordPresswebbplats / 8900:- (ordinarie pris 12.900kr)
  • Konsultation säkerhet / 990:- (ordinarie pris 1190kr/tim)

Om ni har några som helst frågor eller funderingar kring wordpress eller wordpressäkerhet.
Tveka inte att kontakta oss på info@lightweb.se

Hej! Jag heter Sara och är kundansvarig på Lightweb. Ring mig på 0735 11 88 09 eller maila på sara@lightweb.se så hjälper jag dig!