Välkommen Alexander.

Vi har haft ett oerhört spännande och händelserikt år här på Lightweb, med många nya roliga projekt och kunder. Det ökade projekttrycket och fortsatta förtroende vi har fått från våra kunder under 2016 har bidragit till att vi under året vart tvungen att stärka upp vårt team med ytterligare två personer.

I januari 2016 kom vår oerhört goa säljare Jonathan till Lightweb och nu i december har vi nöjet att välkomna vårt senaste stjärnskott Alex.

 

 Vem är då Alexander Tchernitchenko?
Alex  kommer ursprungligen från Umeå och har precis flyttat ner till Stockholm. Hos oss kommer Alexander att arbeta som utvecklare och designer – främst i WordPressprojekt. Alexanders styrka ligger i intresset och kunskapen att både arbeta med front-end som back-end, där den tekniska kompetensen är hög.

 

Privat så har jag ett stort intresse för att resa och upptäcka nya saker, sen ligger givetvis teknik och utveckling mig varmt om hjärtat även på min fritid – Säger Alex.

 

Med sin breda tekniska kompetens och förståelse kommer “Alex” att bli en oerhört viktig medarbetare hos oss på Lightweb. Under sina introduktionsveckor i december har han verkligen visat framfötterna, och det känns oerhört spännande att få välkomna honom tillbaka efter helgerna – Säger Oscar Lundgren, VD på Lightweb. 

 

Avslutningsvis vill vi alla på Lightweb välkomna Alex till Lightwebfamiljen!

Hej! Jag heter David och är kundansvarig.

Ring mig på 070 996 99 92 eller maila på david@lightweb.se så hjälper jag dig!