Våra kunder betyder allt.

Vi på Lightweb känner att vi slarvat lite med att lyfta våra kunder här på webben. Vi arbetar dagligen med såväl små som stora företag, och endast ett fåtal nämns i här på hemsidan, i våra sociala medier eller andra sammanhang – vilket vi skäms lite över.

Våra kunder är vårt allt, utan er är vi ingenting, därför vill vi ta tillfället i akt att nämna några av de kunder vi jobbat med under året som kanske inte fått den uppmärksamhet dem förtjänat.

Gå gärna in och kika på alla dessa duktiga entreprenörer, visionärer, redaktörer, chefer, beställare, personal som vi haft nöjet att arbeta med.

Zelly AB
Zelly
– Ett IT-bolag med fokus med den digitala arbetsplatsen och konsultation inom främst Microsoft-sviten och Citrixprodukter.

Vi har utvecklat deras webbplats under sommaren/hösten 2015, en responsiv wordpresslösning som andas nutid, IT och professionalism.

www.zelly.se

Urvalet i Sverige
Urvalet – Ett stockholmsbaserat HR och ledarskapsbolag, med lång erfarenhet inom rekrytering och ledarskapsutveckling.

Lightweb fick under våren 2015 nöjet att utveckla en webbplats i WordPress, där vi bibehållit urvalets grundläggande färg och form. Skalat av men moderniserat på samma gång.

www.urvalet.se

Jag skulle kunna skriva om våra kunder i all evighet och vi lovar att bli bättre på att lyfta våra kunder och kommer framgent att göra det mer aktivt.
Andra vi har jobbat med under året är bl.a:

Än en gång stort tack till alla er kunder som ger oss fortsatt förtroende.

Allt gott. / Lightweb

Hej! Jag heter Sara och är kundansvarig på Lightweb. Ring mig på 0735 11 88 09 eller maila på sara@lightweb.se så hjälper jag dig!